De opdracht omvat de implementatie van onze factuurscanning software inclusief het proces ten behoeve van het coderen en accorderen van inkomende facturen. Ook de integratie met Exact Financials maakt onderdeel uit van de opdracht, waardoor de facturen in het proces meteen betaalbaar gesteld wordt in het financieel systeem. De eindgebruikers gaan gebruikmaken van de nieuwe webinterface van om facturen te beoordelen, te coderen en te accorderen. Uiteraard zorgen we voor de wettelijke archivering in het onderliggende DMS.

“We zijn als onderwijsteam erg blij met deze opdracht aldus Ralph Adams, accountmanager Onderwijs. “Juist omdat de Aeres Groep voor BCT kiest vanwege een goede voorbereiding op de productdemo, waardoor er een goed beeld van de mogelijkheden werd gecreëerd. Daarnaast hebben we ons onderscheiden met de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van onze oplossing”. ”Binnenkort gaat er dus geen enkele factuur meer fysiek de organisatie in. Dit heeft minder impact op het milieu", aldus Adams.

De Aeres Groep is een veelzijdige kennisinstelling in het groene domein: van primaire landbouw tot techniek en styling & design, van intensieve veehouderij tot biologisch dynamische landbouw; van stadsgroen en sierteelt in de kas tot natuurbeheer en meer. De Aeres Groep verzorgt regulier onderwijs (pro, vmbo, mbo, hbo en master), praktijkonderzoek & innovatie en commerciële (leer)activiteiten voor individuen en bedrijven.