Met meer dan 700 klanten verspreid over Europa is BCT een vooraanstaande EIM-leverancier in zowel de profit als de non-profitsector. “Wij hebben deze marktpositie kunnen veroveren omdat wij een compleet aanbod hebben van EIM-oplossingen”, vertelt Dimitri Palmen, commercieel directeur van BCT. Hij vervolgt: “Wij zijn trots dat we als enige Nederlandse EIM-leverancier in de Computable top 100 staan. De onafhankelijke berekeningen van Computable bevestigen dat we ook in deze tijden een stabiele en betrouwbare ICT-partner zijn.”

Enterprise Information Management wordt steeds belangrijker voor bedrijven, omdat de hoeveelheid informatie in organisaties enorm groeit. Palmen legt uit: “Het succes van een organisatie wordt in grote mate bepaald door hoe zij met deze informatie omgaat. Informatie moet eenvoudig beschikbaar en gemakkelijk bruikbaar zijn. Dat betekent dat gegevens op het juiste moment, op de juiste plek en in de juiste vorm door gebruikers te vinden moet zijn. Enterprise Information Management is de inzet van inzicht, informatie en kennis over het beheer van informatie om daarmee de doelstellingen van organisaties te ondersteunen. Wij hebben de afgelopen jaren bewust de omschakeling gemaakt van documentmanagement naar Enterprise Information Management en wij leveren nu de oplossingen om het maximale uit de informatie in een organisatie te halen. Dat vraagt om schaalbare EIM-oplossingen die beantwoorden aan de toenemende integratiebehoefte bij onze klanten en voldoen aan de laatste eisen op het gebied van informatieveiligheid en interoperabiliteit.”

Het ICT-vakblad Computable stelt jaarlijks een top 100 samen van de best presenterende ICT-bedrijven. Het vakblad werkt hiervoor samen met experts van Mazars Berenschot Corporate Finance, die de scores voor de financiën en het imago berekenen. Google, Apple en Microsoft vormen de top 3 van 2013.